Abonelik

 Kovala



"Beni Tanımadan Yargılama"
(Romantik Bir Kamyon Arkası Yazısı)

sözlükçülerin eski sevgililerine açık mektup vol. 2

saygıdeğer bayanlar,

işyerindeki korkunç gürültü ve gerilimin içinde yazdığım ilk mektubun eksik olduğunun farkındayım. biliyorum ki sizler de çok memnun değilsiniz ekşi sözlüğün en boktan başlıklarının mevzusu olmaktan. memnuniyetsizliğinizi paylaşıyorum. içki masasında iki duble içtikten sonra hızlı dönemlerinde götürdüğü kadınlardan bahseden, üçüncüden sonra dünyanın en büyük aşkının hikayesini anlatan, dördüncüyü görürse eğer siktiri yediği bütün kadınlar için salya sümük ağlayan godoşlardan hepimiz bıktık usandık. sözlükteki bu eski sevgili başlıklarını rakı masasının çok zayıf bir izdüşümü olarak algılamanızı öneririm.

ilk mektubu gözden geçirirken ağlak eski sevgicilerden bahsederken tüm sözlüğü yaftalar gibi olmuşum. sözlükteki çok küçük bir erkek grubunu tenzih etmek istiyorum. bunlar hala etkili bir paylaşım alanı olarak sözlüğe inancı olan insanlar. geri kalanı boş beleş adamlar. cinsel sorunları var ve ziyadesiyle mutsuzlar.

peki elalemin derdi beni neden gerdi sayın bayanlar?.

yaşım ilerledi sanırım. yaş kemale erdikçe bazı insani defolara tahammül edemiyorum. örneğin, küsen adam gördüğümde kusmak geliyor içimden. ya da ne bileyim kaprisli adam, ağlak adam.. biliyorum bunlarınh epsi toplumsal cinsiyet rolleriyle alakalı lakin gençliğimde toleranslı olduğum bazı şeylere tahammülüm kalmadı yahu. örneğin daha geçen hafta sonu hanımla yemekteyken karşıdaki masaya takıldı gözüm kulağım. şeker bir kız karşısındaki keresteye şirinlikler yapıyordu. kereste de kırkını aşmış da koca bulamamış mütekait mahalle dilberleri gibi kurum kurum kuruluyordu. kız adamın gönlünü almaya çalıştıkça adam yavru ceylan gibi sekiyordu kaprisler aleminde. hay dedim senin babayın kemiğine sıçam. şeytan dedi, kalk git dedi ki kızcağıza "yavrum sen bunun kalıbına bakıp adam sanmışsın ama bu ecdadını siktiğimin evladı menopoza girmiş büyük halamdan beter. taşakları burulmuş koca öküz gibi süzülmekten başka numarası yok. koşarak uzaklaş küsen adamın yanından"

haliyle sustum izledim. izbandut gibiydi godoş, güreşmeyi gözüm kesmedi. adamdan kurtulsam hanımımdan kurtulamazdım zaten,.herifin inadını kızın sabrını görünce de tencere kapak işte siktiğimin ilişkisi, dedim. birbrini bulmuş iki gerizekalı.

sözün özü, gerizekalılık yapmayın sayın bayanlar. bugün size kapris yapıp küsen adam yarın sizi sözlüğün mastürbasyon mezesi haline getirecektir. uyku muhalefetiyle ara verdiğim bu mektubumun sonunda her birinizi ayrı ayrı öpüyor, teselli ediyorum.


1 yorum:

Machete dedi ki...

paşacan.. biraderin Hergele der ki; Pehlivan Tefrikasının peşrev faslıdır bu yazdıkların zannımca.. el ense faslına geçtiğinde bir eli cebinde kerkenezlerin vay haline.. işte meydan, hayda bre..