Abonelik

 Kovala



"Beni Tanımadan Yargılama"
(Romantik Bir Kamyon Arkası Yazısı)

ah bu ten, bu dokunuş..


korkmayın lan duygusala bağlamadım. sadece başlık bulmakta sıkıntı yaşıyorum. malum fıkradaki eşeğin tenasül organını yemiş aslan gibiyim. boynumu çevirmek bile işkence gibi. berbat bir tutulma, sırttan enseye doğru demirden bir pençeyle kavranmış gibi mütemadiyen sikerten bir acı. buna rağmen kovalaklıktan taviz vermiyorum, vazifemin başındayım.

paşa abimle bir süredir sosyal bir deney sürdürüyoruz. muhafazakar dating sitelerine girip fake profiller oluşturuyoruz. amacımız dindar hanımları evlilik vaadiyle kandırıp dost tutmak değil elbette. maksat macera olsun. ikimiz de doğup büyüdüğümüz topraklardan güzel beslenmiş insanlar olarak dindar internet kullanıcılarının terminolojisine çok uzak değiliz. bu yüzden inandırıcı ama biraz da farklı gibi gözüken profiller oluşturmakta zorlanmıyoruz. örneğin gayet beyefendi bir fotoğraf minik bir taş küpeyle süslenmiş oluyor bazen. bazen bir hadise amak-ı hayal'den eklenti yapılıyor. bazen küfre yakın duran şiirlerle zorlanıyor kalpler. ne de olsa ismet özel koparıp atamadığımız gençlik aşkımız. ne de olsa cemil meriç, bizim için bir hiza kaynağı, mecazi bir peygamber.

neticede çoğunlukla içten gülümsemeler içeren, "ne yazık ki namaz şartımı karşılamıyorsunuz" içerikli mesajlar alıyoruz. rumuzu ve fotoğrafı değiştirip kovalamaya devam ediyoruz ama. hacıkovalak oluyoruz, cumamuhabbeti oluyoruz, hacıtellak oluyoruz. kendimizi siteden attırana kadar kovalamaya devam ediyoruz. son dadandığımız sitede benim payıma 4 msn adresi, 1 telefon ve çok sayıda imalı gülümseyiş düştü.

merak etmeyin kimseyi evlilik vaadiyle kandırıp kirletmeye, kendime dost tutmaya, batakhanelerde sermaye yapmaya niyetim yok. genç hanımların duygularıyla oynamayı da düşünmüyorum. ya da düşünüyorum.

0 yorum: